Spaans voor Halfgevorderden
(TU/e Campus)
Inschrijven
Contact

Voor wie: iedereen op de TU/e Campus zoals studenten, medewerkers enzovoort.
Spaans Halfgevorderden NIVEAU A2 (Europese Referentie Kader (ERK) niveau: A.2)
Aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 12.

Eerste cursusdag: 9 februari
Tijdstip: donderdag 16:30 - 18:00
Data donderdag: februari (9, 16) | maart (2, 9, 16, 23, 30) | april (6) | mei (4, 11, 25) | juni (1, 8, 15)

Locatie: De cursus wordt in principe on campus gegeven.
Prijs: 160€ (excl. boek)

Boek: Aula internacional Plus 2
ISBN: 9789463251365
Uitgever: Uitgeverij Talenland B.V.
Het boek kan besteld worden via
Intertaal

Meld je hier aan.

Over de cursus

Spaans is een wereldtaal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De taal wordt niet alleen in Spanje gesproken maar bijna in heel Latijns Amerika. Spaans leren geeft je vele mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld op vakanties of wanneer je stage loopt in een Spaanstalig land.
Deze cursus wordt verzorgd door een gediplomeerde Spaanstalige docent. De cursus bestaat uit 14 sessies van 1,5 lesuur per week. Aan het eind van de cursus beheers je het Spaans op A 2 niveau.

Wat kan ik na de cursus? Na de cursus ben je bekend met de Spaanse taal in verschillende algemene persoonlijke contexten, waaronder situaties in de privé sfeer zoals met vrienden, collega's en familie, in je vrije tijd en hobby’s en contacten met instanties en bedrijven of andere instellingen.
Na de cursus kun je al meteen communiceren in eenvoudige situaties over dagelijkse en vertrouwde onderwerpen. Ook kun je dan al meedoen aan Spaanse gesprekken, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat.

Cursusorganisatie

In de cursus staat spreekvaardigheid centraal.
Tijdens de contacturen is de voertaal Spaans zodat je vanaf het begin actief met de taal bezig bent. Het aantal cursisten is gemaximeerd om de gespreksvaardigheid beter te kunnen oefenen. Grammatica komt uiteraard ook aan bod en sluit zo nauw mogelijk aan op praktische situaties. Naast de cursus moet je rekening houden met 2 à 3 uur huiswerk per week.


Over de docente


Isabel Alonso heeft vele jaren ervaringen in het doceren zowel in Spanje als in Nederland. Ze kan het Spaans onderwijzen in voor jou relevante situaties en toepassingen. Ze heeft een PhD Economie, MSc Elektronica en is bevoegd lerares.


Contact

● Tel: 06 - 247 10 736
● Email:
isabel@alonsonuez.nl
Adresgegevens

De Beemd 40
5501 CD, Veldhoven

KvK nr. 54591813
Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn hier te vinden:
download .
Het privacyreglement is hier te vinden:
download .